×

Notice

You must provide at least one recipient email address.

Ervaringen & Resultaten

Hieronder zal ik steeds meer ervaringen, resultaten (foto’s) en testimonials toevoegen wanneer cliënten die online willen delen en beschikbaar willen stellen. Het tijdsbestek tussen de voor en na foto’s heb ik bewust weggelaten omdat resultaten altijd persoonsgebonden zijn. Dit heeft te maken met de genetische potentie, lichaamssamenstelling, leeftijd, leefstijlfactoren en de doelstellingen per cliënt.

Een ouder persoon met een zware baan, veel stress, hoge werkdruk en maar weinig dagen de tijd om naar de sportschool te gaan, moet niet de zelfde resultaten kunnen verwachten als een jonge stressloze student die een paar uur in de week colleges heeft en 6 keer per week in de sportschool kan zijn. Iedereen heeft goede tijden en slechte tijden en sommige mensen hebben helaas meer tegenslagen dan andere. Maar het gaat erom dat het doel uiteindelijk bereikt wordt met een tempo dat past bij jou persoonlijke omstandigheden.

Jeremy Witjes

Mijn naam is Jeremy en ik ben 23 jaar oud.

Nadat ik vorig jaar een bovenrug operatie heb gehad wou ik koste wat het kost massa aanzetten. Al snel ging dit niet meer zo clean en werd elke vette hap genuttigd om zo veel mogelijk kcal binnen te krijgen. Na een tijdje kreeg ik door dat het zo niet werkt en dat ik een stok achter de deur nodig had.
 
Toen kwam ik Micha tegen op Instagram en het concept wat Micha heeft sprak me heel erg aan. Op elk moment van de dag vragen kunnen stellen en snel antwoord krijgen. Toen we eenmaal begonnen waren was het al snel niet alleen maar zakelijk maar vooral ook een gezellige sfeer en altijd in voor een grap. Micha laat je zelf de producten kiezen die je in je schema wilt hebben waardoor je niet met tegenzin aan je maaltijden begint, hij geeft vooral ook veel tips bij het kiezen van de juiste producten zodat je ook over voeding leert tijdens het proces. Zo wilde ik een keer een bepaalde producten in mijn schema hebben en zei Micha ik dan nog veel meer honger zou hebben als ik daar voor zou kiezen. Toch gedaan, hij wilde me laten ervaren dat bepaalde keuzes niet zo slim waren tijdens mijn cut. En inderdaad, ik ging kapot van de honger. De week daarop hadden we alles weer aangepast hoe hij het aanraadde, en mijn honger was stukken minder.

Je kan hem op elk moment van de dag whatsappen en krijgt 9 van de 10 keer meteen antwoord, Video van je oefening doorsturen en vaak kan je hem dezelfde training nog aanpassen. En geloof me hij vind altijd wel iest wat fout is aan je houding haha ! ;)
 
Afgelopen Periode heel veel geleerd en veel tip en tricks geleerd om nooit meer terug te gaan naar mijn oude shape. En vooral ook balans leren kennen tussen sport,voeding en het sociale leven. Nu de dirty bulk ‘’vetjes’’ eraf zijn,  is het tijd om kwaliteit massa erop te gaan gooien met ondersteuning van Micha !!

Koen Niezink

Op instagram volgde ik Micha al een tijdje, voor ik besloot contact met hem op te nemen om mij te begeleiden. Zijn posts spraken me altijd erg aan op gebied van entertainment en motivatie. Zijn posts vind ik een mooie combinatie van informatieve posts over training en voeding, maar ook over zijn lifestyle. En wat ik altijd tof vind, is dat het maar zo kan dat je de ene dag een post ziet op een festival, en dan volgende dag gewoon weer een post te zien is met progressie in zijn trainingen.

Zelf doe ik al een tijdje aan fitness (enkele jaren), hierbij lette ik wel enigszins op mijn voeding en training maar ik klooide zo maar wat aan. En had een beetje het idee niet meer echt progressie te boeken. Tijdens bulken werd ik alleen maar fluffy en niet echt signficant sterker, tijdens cutten voelde ik me al snel skinny.

Hier moest verandering in komen vond ik, begleiding van iemand met meer ervaring en kennis kon ik hier wel bij gebruiken. Daarom besloot ik contact op te nemen met Micha.
Hierbij hebben we besloten om eerst met een droogtrain fase te beginnen. Hierbij heb ik veel  geleerd op gebied van voeding, training maar ook hoe progressie in de gym prima te combineren is met een leven als student (lees feestjes, festivals, en een grote opluchting voor mij gewoon zo nu en dan speciaalbiertjes kunnen blijven drinken).

Tot nu toe ben ik zeer tevreden met de begleiding van Micha. Wanneer nodig is hij recht tot zijn raap, geeft goed advies gebaseerd op wetenschappelijke kennis en/of  ervaringen met zijn eigen training of van andere cliënten. Maar ook om gewoon over van alles en nog wat te praten is het een grappige en sympathieke gast met een kijk op het leven die mij aanspreekt.

Wat betreft resultaten zo ver heb ik niks te klagen, ondanks een flinke verlaging van mijn vetpercentage, toch een mooie toename in kracht weten te bereiken, door een combinatie van de juiste mindset, training en voeding.

Stefan Hoogwerf

Jaren geleden zag ik Micha voorbij komen op instagram en heb daarna elke post van m gechecked, Altijd goeie tips en altijd dacht ik dit lukt mij ook wel.

Dat viel zwaar tegen, iedere zomer probeerde ik super droog te zijn maar t lukte nooit echt zoals ik had gehoopt, tot ik het gewoon wilde koste wat het kost, en ik besloot m te contacten, na wat “zakelijke” mails was het al gauw alsof we elkaar al jaren kende.
Bijna altijd binnen een uur antwoord. Op sommige dagen kan het wel eens 2 uur duren want dan ligtie te slapen.

Hij laat je zelf nadenken en wanneer je m nodig hebt is hij er. Op werkelijke alle vragen heeft hij een antwoord. Hij is recht voor zn raap en dat is precies de goede manier!
Als je een zieke transformatie wilt doorstaan zal je er wat voor moeten doen en niet gaan zitten janken of excuses zoeken, het gaat niet vanzelf.

Ik heb echt heel veel van m geleerd qua voeding, maar ook hoe je de gouden middenweg kunt vinden tussen sporten, eten, feesten, vakanties. Kortom Micha is een topper die het beste met iedereen voor heeft en zegt waar het op staat.

Mike van der Noordaa

Dirk Stas

Ik ben Dirk, 21 jaar en kom uit Hapert. Ik train nu 5 jaar, alleen merkte dat ik laatste 1,5 jaar een beetje op een plateau terecht was gekomen. Vorig jaar november ben ik met Micha zijn begeleiding begonnen eerst lean bulk programma gevolgd en daarna een cut periode. Micha heeft me in het begin ook wel is noob genoemd, sommige mensen zouden zich beledigd voelen maar ik vond dit prachtig, zo wist ik iig zeker dat er nog veel te leren was.

Micha onderscheidt zich als coach omdat hij elk moment op de dag bereikbaar is en daardoor heb je snel antwoord op je vraag. Micha is straight to the point en daardoor heel duidelijk, voor resultaat moet je hard werken, Als jij alles geeft en goede wekelijkse check ins stuurt maak jij Micha blij en uiteraard jezelf ook. Heb je af en toe een mindere week dan is Micha daar om je te motiveren om de week erop weer te vlammen. Daarnaast is Micha geen dictator die je verbiedt opstap te gaan, genieten van het leven is net zo belangrijk geeft hij ook aan. Dit vind ik persoonlijk heel fijn, in het verleden heb ik me regelmatig schuldig gevoeld over heftige stapavonden.

Al met al heeft deze koning mij structuur gegeven en nog meer motivatie om me huidige shape te verbeteren volgende zomer.  Dus ben jij connected van Blackberry tot Iphone en wil jij 100% voor goud gaan om jouw doelen te bereiken? Connect deze man! You won’t regret it.

Casper de Ridder

Ken je dat moment? Dat je qua training helemaal vast loopt? Jezelf even niet kan motiveren om richting de gym te gaan en je weer maximaal op te laden? Zelfs als een professional binnen de fitness heb je wel eens behoefte aan een paar externe ogen met een frisse of andere kijk op je training en jezelf.

Die kijk haalde ik bij Micha vandaan en met een geweldig resultaat. Hard werken met een duidelijke structuur, dat is hoe ik de afgelopen weken heb ervaren. Micha heeft een duidelijke visie en als jij jezelf daarin kan vinden heb je een winnende formule. Uiteraard met een persoonlijke touch, want iedereen is anders. 

De meeste progressie heb ik niet alleen geboekt op de weegschaal (-4,5kg in 11 weken) maar ook op het gebied van kracht heb ik nog gewoon mooie "gainz" geboekt. Daarbij ook nog eens min 8cm gemeten op 5 centimeter onder m'n navel, mijn grootste pijnpunt.

Daarbij nog een flinke pluspunt voor Micha als persoon. Fijne gozer zonder bullshit en ongein. Communicatie duidelijk, zakelijk en vooral lekker gemakkelijk. Ook al is 't geen face2face contact, toch heb je 't gevoel dat Micha er soms in het echt naast je staat om de info in je kop te pompen.

Al met al, erg tevreden met de tot op heden geboekte resultaten. Maar nu heb ik een enkeltje op de gain train geboekt en ik ben zojuist ingestapt. Massssolllllll! 

Youri Opdorp

Mijn naam is Youri van Opdorp en ik ben 21 jaar oud. Ik ben al vroeg begonnen met fitnessen, vanaf mijn 15e was ik al in de sportschool te vinden. Met de instelling om vet te gaan verliezen, want dat was wel nodig in mijn ogen. Maar dit was meer het oh zo bekende jojo effect, elke keer viel ik wel af maar het zat er zo weer aan, omdat ik dan weer helemaal los ging kwa voeding. Dit is zo een paar jaar door gegaan en ik wist ook niet echt waar ik mee bezig was in de sportschool.

Tot 2 jaar geleden, toen is de knop echt omgegaan en ben ik me mezelf echt gaan verdiepen in hoe je het beste kan trainen en hoe je je voeding op orde moet krijgen voor een goed resultaat. Dit deed ik door veel te lezen op internet, maar iedereen spreekt elkaar tegen en ik zag door de bomen het bos niet meer. Dus echt goede progressie bleef uit, terwijl ik dit wel echt heel erg graag wilde.

Toen ben ik op een gegeven moment Micha op Instagram tegen gekomen en zijn tips en tricks spraken me meteen aan, geen bullshit en het is onderbouwd. Na tijdje Micha te hebben gevolgd, begon ik er over na te denken om online personal coaching van hem te nemen. Ik heb de juiste keus gemaakt en ik heb hem gemaild voor online personal coaching. Binnen een paar dagen was alles geregeld en kon ik gaan knallen!

Ik maakte in korte tijd heel veel progressie en was super gemotiveerd! Maar na tijdje ging het wat minder snel en dan wordt het moeilijker om door te zetten, maar dan appte ik Micha en die motiveerde me dan weer. Het is niet altijd makkelijk om te cutten en er zaten een hoop rot momenten bij dat ik dacht; waarom doe ik dit? Maar dan keek ik naar de progressie foto’s en dat motiveerde me dan weer om door te zetten!

Ik heb al super veel in een korte tijd geleerd over voeding en fitness en ook hoe je dit kan combineren met leuke dingen doen, zoals een avondje drinken, vakanties en uiteten. Ook dit is gewoon mogelijk in een cut met de juiste mindset en wat kleine aanpassingen!

Otto Duijs

Mario Tiebax

Mijn naam Mario Tiebax, 29 jaar oud. Train een jaar of 5 serieus.

Ik volgde Micha al een jaar of 2 op Instagram, heerlijk om te zien hoe deze man zijn passie voor fitness weet te combineren met een uitbundig privéleven. Die combinatie heeft er toe geleid dat ik Micha benaderd heb.

Ik train al een tijdje, en heb wel wat ervaring met voeding, ook hiervoor heb ik een coach gehad die ook goed was maar door mijn drukke baan het niet mogelijk was om altijd naar metingen te gaan. Na een tijd getraind te hebben zonder coach bleef ik hangen en had moeite met vooruitgang. Ook vind ik het prettig dat iemand mij aanstuurt op het gebied van voeding en training, en daar kwam Micha om de hoek kijken.

Ik ken niet veel mensen die zo oprecht en eerlijk zijn als Micha ook wanneer je er volgens hem niks van bakt en je er met de pet naar gooit weet die je altijd te motiveren en het beste in je naar boven te halen, dit contact via Whatsapp is erg prettig, persoonlijk en professioneel maar wat kun je ook lachen met deze eindbaas !

Wat ik als erg prettig ervaar is de snelheid van zijn reactie op vragen die ik heb, ook al vraag ik hem 20 vragen over voeding of oefeningen hij helpt je altijd.

Ben je opzoek naar persoonlijke, professionele en gepassioneerde coaching en iemand met echt verstand van zaken dan ben je bij Micha op het juiste adres !

Bjorn Roossen

Viktor Netten

Mijn naam is Viktor Netten, 26 jaar oud. Ik train nu ruim 1,5 jaar fanatiek.
 
Ik heb aardig wat ervaring en kennis opgebouwd door verschillende trainingen en opleidingen op het gebied van voeding en krachttraining. Waar ik veel tegenaan liep was dat ik het enorm lastig vond om structuur aan te brengen voor mijzelf. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een coach die bij mijn persoonlijkheid past.
 
Ik had meteen een klik met Micha. Hij is lekker duidelijk, altijd in voor een geintje en geeft kort en bondig onderbouwd advies. Wat ik enorm waardeer is het Whatsapp contact. Ik heb honderen techniekfilmpjes naar hem gestuurd en hij beordeelt ze super snel. Soms zo snel dat ik de volgende set al aanpassingen kan verrichten. Echt top!
 
Er zijn ook momenten geweest dat ik het even niet meer zag zitten en mijn motivatie kwijt was. Micha wist mij altijd weer terug te navigeren. Zonder hem had ik nooit een droomfysiek neer kunnen zetten en liep ik waarschijnlijk nog chubby te klooien met oefeningen. Ondanks dat ik het nu zelf zou kunnen, blijf ik bij Micha. Hij houd mij scherp en we hebben een hoop lol!

George Gounakis

Hallo, ik ben George.

Een drie jaar geleden ben ik gestart met meermaals  per week naar de fitness te gaan. Ik ben altijd sportief aangelegd geweest dus dacht dat dit mij ook wel zou lukken. Vroeger was ik altijd de magerste van de bende en kwam ik maar niet in gewicht bij. Ik dacht dan ook naar de fitness te kunnen gaan en op een korte periode spiermassa op te bouwen en zo niet meer de magere jongen te zijn van vroeger.

Na een jaar zag ik maar geen verschil en begon ik meer opzoekwerk te doen. Zo kwam ik meer en meer te weten over voeding, trainingsschema’s, trainingsfrequentie … Maar omdat er zoveel op het net terug te vinden is, is het niet altijd even gemakkelijk is de bomen door het bos te zien.

Mijn training was ik niet consistent en ook na dit jaar maakte ik niet de vooruitgang waarop ik op gehoopt had. Via Instagram ben ik Micha tegengekomen. Je ziet veel fitness influencers die een voorgekauwd 12 weken programma aan je willen verkopen maar ik wist dat dit niet pakte en ik hier niet in zou trappen. Hiernaast zag je dan die gekke Rus in zijn garage gym hard gaan op de compound lifts. No bullshit maar gewoon hard trainen, bench, squats, deadlifts … Na enige tijd hem te volgen merkte ik dat Micha ook personal training gaf.

Omdat ik door mijn wisselend werk mij niet altijd kon bezighouden met mijn voeding en training, ik niet de vooruitgang boekte die ik wou en ik moeite had met het filteren van de overvloed aan info die je op het net kan vinden heb ik Micha gecontacteerd. Na een mailtje heen en weer kreeg ik zijn nummer om te WhatsAppen met elkaar. Dit voelde direct vertrouwd, niet zomaar mailen maar echt gewoon praten met elkaar, zo hoort een personal trainer te zijn. Wat later kreeg ik een formulier opgestuurd. Samen hebben wij deze nog besproken om persoonlijke voorkeuren door te geven.
Niet veel later kreeg ik mijn schema’s, zowel training als voeding, opgestuurd.

Na dit zag ik iedere week en maand meer en meer verandering, mijn motivatie steeg en de resultaten mochten er ook wel zijn. Ik stuur wekelijks mijn check-in door en indien nodig worden er wat aanpassingen gedaan. De communicatie met Micha is ook niet zo plechtig. Gewoon lekker lullen tegen elkaar, hij laat je ook direct weten waar je staat zonder er doekjes om te winden.

Ik moest enkele van mijn lifts filmen en nadat Micha deze analyseerde en corrigeerde voelde ze goed en kon er iedere week wat gewicht toegevoegd worden.

Na de coaching met Micha is alles vooruit gegaan, je geeft het uit handen maar je geeft het in goede handen, dat kan ik je verzekeren. Ik ben op fysiek vlak zeker vooruit gegaan en meer dan tevreden. Ik ben dan ook benieuwd wat de toekomst met Micha als coach verder gaat brengen.

Jop Janssen

Mijn naam is Jop, 24 jaar en train al wel een aantal jaar actief. 3 jaar geleden ben ik echt serieus aan de slag gegaan met alle facetten van fitness (voeding, herstel, gedrag en training). Destijds ben ik ook begonnen onder begeleiding van een coach, hierna ook zelf ook nog online coach geweest bij Personal Body Plan maar i.v.m. tijdgebrek hiermee moeten stoppen. In deze periode ben ik mezelf er van bewust geworden dat het behalen van (fitness)doelstellingen alleen een lastig proces is. Met coach creëer je een objectief zelfbeeld, kun je jouw trainingsproblemen delen en uiteindelijk je doelstellingen behalen.

In Micha de coach gevonden die ik zocht. Dat betekent niet dat ik hiervoor slechte de coaches had, integendeel zelfs. Maar Micha heeft wel een eigen stijl op het gebied van coaching en training en dat past bij mij. 

Het feit dat, wanneer je Micha mailt voor wat informatie in een ‘nette’ mail je direct krijgt waar je om vraagt maar vooral de nadruk op het feit dat het niet zo formeel hoeft. Nadat alles is geregeld heb je, je coach altijd in je zak. Dat betekent dat wanneer je Micha appt met een vraag over wat dan ook je garantie hebt dat je binnen 24 uur reactie hebt (Lees een minuut).!!! Zelfs om 23.21nog. Onderbouwd advies op je vragen, artikelen die je direct toegestuurd krijgt, extra onderbouwing voor je trainingen en kritische vragen als je, je check in niet goed vult dat is Micha

Trainingen zijn zo uitdagend als je ze zelf maakt en ook hier krijg je de informatie die je wilt. Elke training bijhouden, jezelf elke dag wegen, elke week meten is key om progressie te tracken. Houdt het ook echt goed bij anders zit Micha je (en terecht) achter je broek aan met advies wat anders, beter of secuurder kan!! Niet alleen op je vragen heeft hij antwoorden, pro-actieve coaching is ook echt een sterke kant van Micha. Oprechte interesse wat het naast alleen het coachen toch ook een soort vriendschapsband oplevert. 

Bulken, cutten, kracht ontwikkelen, onderbouwd trainen, hard trainen en progressie maken? Bij Micha ben je aan het goede adres en ga je wat je doel ook is je doel behalen!!

Nick Strootman

Mijn naam is Nick Strootman en ik ben 23 jaar.
 
Voordat ik Micha leerde kennen, trainde ik al een aantal jaar maar had ik nog nooit mijn trainingen 'bijgehouden' en gegeten naar mijn caloriebehoefte. Ik heb dus ook eigenlijk nooit mijn doelen behaald.  Dit komt omdat ik zoveel mogelijk wou leren qua training en qua voeding via het internet. Uiteindelijk besefte ik dat het internet het hele fitness gebeuren alles moeilijker maakt dan dat het daadwerkelijk is en dat de meeste Instagram fitnessmodellen een verkeerd beeld geven van de werkelijkheid.  Mijn aanpak was compleet nergens op gebaseerd.
 
De eerste periode van mijn sportschool- tijd bestond uit het bijlangs gaan van alle cardio apparaten en vervolgens een vaste ronde op de beschikbare machines. Ik merkte al snel dat dit mij nergens ging brengen. Toen ontdekte ik de klassieke ‘brosplit’. Dat moest het worden maar helaas. De resultaten vielen flink tegen.
 
Op een gegeven moment zag ik Micha op Instagram. Dat veranderde eigenlijk alles. Ik begon door Micha dingen op fitness en voeding gebied te zien zoals ze zijn zonder ingewikkelde bullshit er omheen. Ik stuurde hem een email met mijn verhaal en vroeg of hij mij kon helpen. Ik kreeg van hem een intakeformulier en na het opsturen van het formulier kreeg ik van hem niet alleen een op mij afgestemd trainingsschema en voedingsschema maar ook zijn mobiel nummer waar ik hem altijd op kon bereiken voor vragen over wat dan ook. Ik had nooit verwacht dat ik hem elk moment van de dag kon whatsappen en een vraag stellen, die hij ook nog vrijwel meteen beantwoordde. Al snel bleek dat ondanks dat ik allang met fitness bezig was, ik eigenlijk nog maar een beginner was.
 
Ik heb enorm veel geleerd van Micha. En ondanks dat ik het allemaal zelf gedaan heb, zie ik dit wel als een topprestatie van Micha. Ik had sinds Micha zijn online coaching nog nooit zichtbare buikspieren gehad en was nog nooit zo droog geweest, dat is allemaal te danken aan Micha. Zijn aanpassingen die ik doorgevoerd heb in mijn eigen levensstijl hebben echt wonderen verricht en daar ben ik hem enorm dankbaar voor.
 
Ik moest van ver komen qua lichaamsgewicht. Ik wist dat het zwaar zou gaan worden en dat het niet een constante lijn naar beneden zou zijn maar na een aantal weken spreken de foto’s toch wel voor zich en dat was me zonder Micha waarschijnlijk nooit gelukt.

 

Nigel May

Als jij je lichaam wilt veranderen en je weet dat je af een toe een schop onder je kont nodig hebt ben je bij Micha op het juiste adres. Ookal heb ik zelf al enige kennis op het gebied van Fitness en Training toch lukt het je niet altijd om zelf consistent te blijven. Micha zorgt ervoor dat je dit wel doet. Hij is streng en straight to the point. Heb je iets verkloot, dan zegt hij dit ook gewoon.

Micha staat bekend om zijn speciale russiche krachten en het simpel overbrengen van fitness tips. Zo simpel hij de tips uit legt, zo makkelijk doet hij dit ook tijdens het coaching traject. Heb je ergens een vraag over kan je dit altijd stellen en zal hij dit altijd op zo’n manier uitleggen dat jij het begrijpt. Wil je er liever nog een bepaalde bron bij hebben dan levert hij deze ook mee.

Bij zijn programmering houdt hij rekening met jouw huidige levensstijl, trainingen die het beste bij jouw passen en wetenschappelijke kennis. Ben jij een persoon die in het weekend veel uitgaat, dan leert hij hier mee om te gaan.

Je krijgt van hem een excel bestand waar je alles op bij kan houden, simpel maar effectief. Ookal leven wij nu in een periode met fancy applicaties en systemen een Rus die achter je aan zit en een excel bestand zorgen er net zo goed voor dat jij je doel behaald.

Wat je doel ook is, Micha kan jou helpen. Zelf is hij al een tijd bezig met trainen en heeft hij zelf al verschillende doelen bereikt. Zo heeft hij op het podium gestaan, kan hij het gewicht van je auto deadliften en wint hij het van je met russiche roulette.

Al met al een toffe coach die mij heeft geholpen om dichter bij mijn doelen te komen en nog meer te leren over training en voeding!

Jonah Rohi

Hallo, mijn naam is Jonah Rohi ik ben 26 jaar. Na 7 jaar actieve dienst als militair heb ik de switch gemaakt naar personal trainer, alhoewel ik veel succes en plezier heb in het begeleiden van klanten was het voor mij ook tijd om mijn fysiek naar een " next level" te brengen. Ik zat al een tijdje tegen een plateaufase aan. Na het succesvol begeleiden van klanten was het nu de beurt aan mij om een stap hogerop te gaan. 

Ik volgde Micha al een tijdje op instagram en tussen alle fitboys & fitgurls sprong hij er bij mij tussenuit. De normale splitbody schema's had ik inmiddels allemaal al achter de rug en gaven mij geen voldoening meer. Ik was al redelijk bekend met het principe " powerbuilding" maar wilde dit onder professionele evidence based begeleiding doen.
Ik heb zelf weer het plezier terug gevonden in fitness en tegelijkertijd ook veel resultaat geboekt.  

Ik merkte al snel dat de relatie professioneel maar ook erg vrij en persoonlijk was. Een appje sturen om 23:45 en een volledige uitleg terugkrijgen 23:46 is bij Micha ook niet meer dan normaal. Aangezien ik als het om mijzelf gaat erg laks ben is Micha ook niet op zijn mond gevallen op mij hiermee op mijn plek te zetten. Zijn directe en strenge aanpak is dan ook zeker een kwaliteit.

Mijn vrienden en klanten kijken wel eens raar op als ik zeg dat ik ook een coach heb. Maar ook coaches hebben coaches nodig, vanaf nu is het tijd om deze lijn zelf door te trekken en progressie te blijven boeken! Ik ben als sporter en trainer gegroeid en ben ook zeker van plan om dit te blijven doen.

Ken van der Kroef

Mijn naam is Ken van der Kroef, 24 jaar oud en al heel wat jaar bezig op het gebied van fitness/bodybuilding. In die periode was ik ook bezig met het opbouwen van een portfolio als fitnessmodel, en ben ik benaderd om mee te doen aan de Mens Universe 2015. Maar ik kwam er al snel achter dat modellenwerk niks voor mij was. Ik werkte toen bij het ministerie van Defensie en was altijd wel veel bezig met trainen en goed zorgen voor mijn fysiek.

Toen ik stopte bij het ministerie van defensie en met een nieuwe studie en baan begon, kreeg ik het erg druk. In die tijd verloor ik mijn drive en motivatie om nog veel aan mijn fysiek te werken en bezig te zijn met voeding en training. Ik denk dat ik zowat een tijd van 1,5 jaar niet meer serieus bezig ben geweest.
Op instagram kwam ik toen Micha tegen, ik was erg onder de indruk van zijn stijl van werkwijze, kennis en aanpak van voeding en training. Ik kreeg weer motivatie om serieus aan de slag te gaan en heb toen contact opgenomen.  
  
Ik kwam er al heel snel achter dat hij altijd voor je klaarstaat en altijd kan onderbouwen waarom iets wel of niet goed was voor mijn specifieke situaties. En niet alleen via email zoals de meeste dat doen, maar letterlijk via zijn privé (whatsapp) nummer waar hij altijd binnen no time antwoord heeft op je vragen of problemen. Dat vind ik zelf heel belangrijk, omdat er tegenwoordig overal heel veel onzin en “broscience” verkocht wordt online. En dat het niet alleen via e-mail gaat maakt het voor mij net wat meer persoonlijk allemaal.
Daarom kan ik het iedereen aanraden die een serieus en onderbouwd plan van aanpak wil hebben, wacht niet langer en werk met Micha.

Hij heeft alle kennis in huis om jou te helpen naar jou doelen en buiten dat is hij ook een hele toffe gozer!

Wouter Krusemann

Hallo, mijn naam is Wouter. 26 jaar oud en train al meer dan 5 jaar. In deze periode heb ik mezelf verdiept in voeding, trainingschema’s en routines. Doordat ik zelf allerlei dingen las op het internet wou ik van alles proberen en aanpassen. Resultaat? Eigenlijk geen resultaat. Ik werd wel wat sterker maar deed continue dezelfde oefeningen en at veelte veel en te lekker om überhaupt buikspieren of aders te zien. Ik ging bijna denken dat ik ze niet had!

Toen ik in 2015 besloot met mijn vriendin in het buitenland te gaan trouwen besefte ik dat al mijn vrienden en familie op een Grieks eiland zouden zijn. Daarbij worden dan ook (trouw) fotos gemaakt die je bijblijven voor de rest van je leven. No way dat ik daar heen ging zonder in shape te zijn!

Alleen ging me dit niet lukken en via instagram zag ik zon gekke rus die in zijn kelder allerlei rare oefeningen deed. Elke keer als hij een oefening online zetten deden allerlei gasten in de gym die ook ineens. Heb nog nooit zoveel mannen een sealrow zien doen;) Daarbij leek het erop alsof hij wist waar hij het over had, een wettenschappelijke onderhouding belangrijk vond en ook zag genieten belangrijk was.

Dat waren voor mij de belangrijkste redenen om met micha in contact te komen. Ik had inmiddels genoeg bro trainers ontmoet die zeiden dat brocolli met kip en rijst het antwoord zou zijn op ál mijn problemen.
Ik kreeg redelijk snel van micha een eet en trainingschema. Alles was aan te passen naar mijn voorkeur en trainingen waren uitdagend en goed doordacht. Ik heb hem zelfs zo gek gekregen dat er elke avond 100 gram chocolade crusli met kwark op mijn dieet stond!

Ik verbaasde me wel toen ik donderdag middag een apje kreeg of ik al vooruitgang had gemaakt en wat ik ging trainen vandaag. Ik had niet zomaar een schema gekregen maar iemand ontmoet die oprecht geintersseerd was in mijn vooruitgang. Zelfs tijdens mij en zijn vakanties bleef ie me voordurend motiveren.

Dankzij de begeleiding en volharding van micha ben ik van een spekkige 86 kilo naar 81,5 en heb ik inmiddels fantastische trouwfoto’s weten te schieten. Iedereen die een concreet doel voor ogen heeft en dat sneller wil bereiken kan ik adviseren om met micha in contact te komen. Je zult weining zulke oprechte trainers tegen komen als deze gekke rus in zijn garage!

Alain Mossinkoff

Mijn naam is Alain Mossinkoff, 25 jaar oud. Ik ben in het dagelijks leven gedreven bezig met mijn eigen onderneming, maar maakt daarnaast graag tijd voor mijn sportieve ambities.

Eigenlijk ben ik sinds mijn jeugd al graag bezig met sporten, zo hockey ik inmiddels al heel wat jaren fanatiek, en ben ik sinds een aantal jaar actief als coureur. Het racen ben ik op professioneel niveau gaan doen, om competitief te zijn binnen deze sport is het een vereiste om in zeer goede conditie te verkeren.
Vijf jaar geleden is hieruit bij mij de interesse voor fitness ontstaan, wat mij destijds dan ook heeft doen besluiten mij in te schrijven bij de sportschool. Sindsdien is de passie hiervoor enorm gegroeid, ik begon mij steeds verder te verdiepen in krachttraining, voeding en alles wat hier bij hoort.
 
Ik haal enorm veel voldoening uit mijn proces, en het ontwikkelen van mijzelf. Ik heb vervolgens ook verschillende coaches gehad om mij hier verder bij te helpen. Tocht miste ik het een en ander om mij verder te ontwikkelen, en van alle bro science waar veel coaches mee aankomen kwam ik ook niet verder.
 
Dit is waar Micha mijn aandacht trok. Via instagram heb ik vele informatieve posts voorbij zien komen, welke altijd wetenschappelijk onderbouwd zijn. Tevens bleek coaching mogelijk bij Micha, waarop ik hem een email heb gestuurd. Hierop heb ik van Micha een intake formule gekregen welke mij direct overtuigd heeft het coachingstraject aan te gaan met Micha, uit de informatie die hij vraagt binnen dit formulier blijkt al dat hij overal rekening mee houd en op voorbereid is.
 
Bij de start van mijn coaching een excel sheet van Micha ontvangen met daarin mijn persoonlijk berekende macro nutriënten, persoonlijk trainingsplan en daarbij behorende uitleg. Wat ik naast de professionele en wetenschappelijk onderbouwing enorm prettig vind bij Micha is het feit dat de voortgang wekelijks besproken wordt en het contact direct is via WhatsApp. Dit maakt de gehele coaching een stuk persoonlijker en je kunt altijd met je vragen terecht. Door zijn geruime ervaring met krachttraining heb ik tevens enorm veel geleerd op het gebied van de uitvoering van alle oefeningen, waarbij hij tot in ieder detail verteld wat belangrijk is. terugkomend op het persoonlijke aspect, dit is voor mij uiteindelijk zeer waardevol gebleken. Doordat Micha oog heeft voor de individuele behoeftes van zijn cliënten heeft hij mij een behoorlijke stap verder geholpen betreffende mijn proces en kennis.
 
Ik kan dan ook niet anders concluderen dat de coaching door Micha enorm goed bevallen is, wat de resultaten ook wel uitwijzen. Ik durf zelfs te stellen dat indien je eigen inzet en motivatie aanwezig is, Micha je gegarandeerd je doelen helpt te behalen.

Tymo Buijsman

Ik ben Tymo, 24 jaar en ik ben al een aantal jaar actief aan het trainen. Afgelopen jaar ging ik weer de "bulk" in en vond dat het misschien wel handig en leuk was om weer hulp van een coach in te schakelen. Vooral voor nieuwe ideeën van trainingsmethodes en motivatie. Micha volgde ik al een tijdje op instagram en vond hem altijd goede en leuke posts posten. Aangezien ikzelf ook  mijn eigen homegym heb was de keuze snel gemaakt!
 
Ik mailde Micha om in eerste instantie te vragen naar wat informatie omdat de prijzen van coaches ook erg variëren en ik geen zin had om hier de hoofdprijs voor te gaan betalen aangezien ik zelf ook bezig was met de Bayesian cursus. Gelukkig viel dit alles mee, in tegenstelling tot andere.
 
Eenmaal gemaild ging alles heel snel. (Ik denk dat ik al binnen 10 min een mailtje terug had)
Volgende dag kon ik gelijk beginnen!! Micha had mijn macro's uitgerekend en een trainingsschema voor me gemaakt, dit alles stond overzichtelijk in een excel bestand. Gelijk met een bijlage waar alle oefeningen uitgelegd worden via youtube filmpjes mocht je deze nog niet weten.
 
Elke week heb je een meet-up, in het excel bestand vul je je gewicht in van iedere dag van die week en ook je trainingen houd je bij. Dit stuur je naar hem en hij geeft je daarover feedback en vraagt of alles goed is gegaan.
 
Micha is iemand waar aan je alles kan vragen, je kan hem gewoon appen en hij reageert altijd snel.
Weet je niet zeker of je een oefening goed uitvoert? Maak een filmpje en hij geeft je oprecht goede feedback wat je beter en/of anders kan doen. (Geloof me hij is niet snel tevreden)
 
In de tijd dat Micha mij coachte ben ik van 72 kg naar 82 kg gegaan & mijn buikspieren waren nog steeds zichtbaar. Nu ga ik weer beginnen met cutten. Iedereen kan ik Micha aanraden of je nu een student, werkende of iets anders bent! Je bent aan het goede adres.

Guido Navis

Ik ben Guido Navis, 23 jaar. 3 jaar geleden speelde ik amateurvoetbal op een goed niveau. Daar was ik 3 keer per week aan het trainen. Door blessures en studie heb ik besloten te stoppen met voetbal en mijn vrije tijd in de sportschool door te brengen.

Na een jaar lang 3 tot 4 en af en toe 5 keer per week getraind te hebben, heb ik mijn verwachtingen niet waargemaakt en wilde ik groter, sterker worden en vet verliezen, zodat alle spieren goed naar voren kwamen.
Uiteindelijk kwam ik door te zoeken op internet bij Micha uit. Op zijn instagram account heb ik voorbeelden van zijn cliënten gezien wat ik ook graag wilde bereiken!

Ik wilde 4 keer per week trainen en iemand hebben die me motiveert en tips kon geven, zodat ik dichter bij mijn doel kwam. Dat is gelukt!

Na een jaar bulken en vervolgens lang cutten, is het me uiteindelijk gelukt om vet te verliezen en zichtbare spieren te kweken.

Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar ik kreeg alle schema’s snel doorgestuurd via de mail en kon alles makkelijk bijhouden. Ik kon elke week zelf aangeven wat ik graag zou willen eten en hij maakte er een schema van waarmee ik aan de slag kon. Zo hoefde ik me daar niet druk om te maken en kon ik de focus leggen op het trainen. Vooral het onbeperkt contact op whatsapp vond ik heel fijn. Ik kon letterlijk alles vragen en had binnen no time altijd een antwoord op mijn vragen.

Thomas van der Laan

Mijn naam is Thomas van der Laan,

Ik ben momenteel 24 jaar oud, en ben al ruim zeven jaar in de sportschool te vinden. Naast sporten is studeren en carrière maken zeer belangrijk voor mij. Mijn ambitie is om later door te groeien in het bedrijfsleven, en dat heeft bij mij geresulteerd in het volgen van twee masters aan de Universiteit van Tilburg. Alhoewel ik blij ben met deze keuze, heeft dit er wel voor gezorgd dat mijn sportieve leven af en toe op de proef wordt gesteld.

Zeker met het oog op het gegeven dat ik in mijn vrije tijd graag een festival pak en er dat ik er graag ‘goed uitzie’ is het voor mij altijd belangrijk geweest zo effectief mogelijk trainen en voeding te combineren met mijn drukke werk en studie leven.

Gelukkig ben ik al vanaf jonge leeftijd bevriend met Micha, wat ervoor heeft gezorgd dat ik van jongs af aan ben gestimuleerd en ben geholpen met optimale begeleiding. Zowel op het gebied van voeding (IIFYM, fitness pal, en dieet tips), als op het gebied van training (je hoeft niet 7 keer per week in de gym te staan voor optimaal resultaat). Micha onderscheid zich wat mij betreft van de meeste trainers op basis van de ‘no bullshit’ principe. Geen commerciële trends volgen en vooral niet doen wat ‘de grote gast in de gym doet’. Micha heeft mij geleerd te doen wat werkt, wat wetenschappelijk bewezen is, en vooral te kijken naar wat voor JOU werkt. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat dit voor resultaat heeft gezorgd.

Al met al heeft coaching van Micha ertoe geleid dat ik naast mijn drukke ‘carrière’ ook in staat ben geweest een fysiek op te bouwen waarmee ik zeer graag rondloop op feestjes en op het strand! En nee, niet door iedere dag uren lang in de sportschool te beunen en door kip met rijst te eten. Ik doe dit nu door maar 4 keer per week effectief te training, en door bewust mijn voeding in de gaten te houden!

Karel Passier

Erik Georgiev

Hallo, mijn naam is Erik Georgiev,

Ik ben 27 jaar oud, en ben sportief aangelegd. Heb altijd veel gesport, op jonge leeftijd was dit altijd voetbal. Toen ik circa 18/19 jaar oud werd, werden de stapavonden steeds belangrijker en werd het potje voetbal op zondag ochtend steeds minder belangrijk. Het krijgen van een rijbewijs en het stoppen met voetballen zorgde bij mij voor een toename in het vetpercentage. Wat er eigenlijk gebeurde was heel simpel; een te hoge calorie inname en te weinig beweging. Maar ik moet natuurlijk iets de schuld geven! Twee jaar heb ik rondgelopen met een fysiek welke ik nooit eerder had gehad en je mag het best weten; Ontevreden was ik! Niet lekker in mijn vel, kleren stonden niet meer mooi, etc..

Toen ik 20 jaar werd, besloot ik te gaan trainen. Elke avond lekker aan de gewichten hangen in de sportschool. Elke dag dezelfde oefeningen. Gewoon lekker goed eten. Echter een echt afgetraind lichaam kreeg ik er niet van. Nu moet ik wel zeggen, sporten is altijd belangrijk voor me geweest, maar naast mijn studie ben ik ook een eigen zaak begonnen. Dit is nu echter (naar mijn zeggen) uitgegroeid tot een succesvolle zaak met vast personeel en waar erg veel tijd in zit. Daarnaast ben ik altijd bezig geweest met het uitbreiden van mijn werkzaamheden. Ik ben zeer gedreven in het behalen van goede resultaten. Bedrijfsmatig ging ik super. Dus je raadt het al, veel sporten lukte niet, ik kreeg absoluut niet het fysiek waar ik van droomde.

Toen leerde ik Micha kennen, hij werd eigenlijk meteen een hele goede vriend van me. Ik leerde hem in de sportschool kennen, ben eigenlijk meteen met hem in zee gegaan betreft fitness begeleiding. Wat voor mij heel belangrijk was; een passend trainingsschema(passende in mijn werkweek), een voedingsschema die zich elke week aanpast aan mijn voorkeuren en werkomstandigheden. Niet de standaard elke 2 uur maaltijden van rijst, groente en kip. Maar producten en gerechten die ik zelf lekker vind en zelf uit kan kiezen. Micha heeft dit voor mij perfect in mijn werkweek verwerkt. Dit is nu mijn routine waardoor ik het hele jaar door het fysiek heb wat ik wil.

Tim Bertrams

Michael

Mike
Mike
Mike
Mike

Mike Strijder

Robert van de Ven

Fabian Delsink

Denise

© 2018 Micha Emelianov

Search

Real time web analytics, Heat map tracking