Eenmalig consult (Voedingschema + Trainingschema. Vragen en advies)

Het kan natuurlijk ook zijn dat je helemaal geen behoefte hebt aan mijn all-in online coaching pakket of mijn onbeperkte meal-plan service. En onbeperkte 24/7 contactmogelijkheid niet wil of nodig hebt.

Daarom bied ik ook een éénmalig consult service aan.

Na aanmelding ontvang je een zeer uitgebreid intake-formulier met heel veel vragen zodat ik zo veel mogelijk data over je kan verzamelen. Je ontvangt ook voor 24 uur mijn persoonlijke nummer (whatsapp contact) waarmee ik jou eventueel nog aanvullende vragen kan stellen om een nog beter beeld van jou te krijgen. Met al die data stel ik een programma voor jou op dat 100% persoonlijk op jou en jou doelen aansluit. Mijn persoonlijke nummer gebruik je voor alle vragen en aanvullend advies die je voor 24 uur na ontvangst van je programma kan stellen.

Een eenmalig consult kan altijd, per direct. Er is geen wachtlijst en je zou in principe nog de volgende dag aan de slag gaan met jouw nieuwe programma!
Daarnaast krijg je een gesprek met mij inclusief uitgebreide richtlijnen om alleen verder aan de slag te kunnen voor een lange termijn.

- éénmalig
- geen wachtlijst, start direct!
- onbeperkt contact via mijn persoonlijke nummer (gedurende 24 uur)
- geen limiet op vragen
- 50% korting op updates of nieuwe voedingsschema's en trainingsschema's in de toekomst

Follow Micha on Instagram!

Username Micha_Emelianov

© 2019 Micha Emelianov

Search

Real time web analytics, Heat map tracking