About

Mijn naam is Micha Emelianov. Ik ben oprichter en eigenaar van MichaEmelianov.com, een coaching service die mensen hulp aanbiedt met het realiseren van hun doelen door middel van online coaching.  Een effectieve methode voor kennisoverdracht, leefstijlaanpassingen en het verbeteren van je lichaamssamenstelling. Met bijna 9 jaar ervaring in de krachttraining en sportvoedingswereld heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van voeding en krachttraining.

Het begon allemaal in 2008 toen ik met 58kg op de weegschaal stond en in de spiegel keek en dacht; ‘hier moet verandering in komen!’ Dat was de dag dat mijn ‘obsessie’ voor krachttraining en voeding begon. Als beginner heb ik alle fouten gemaakt die je maar kunt bedenken, maar van die fouten heb ik veel geleerd. Van ondergewicht, naar overgewicht en tot afgetraind op een podium van een bodybuild wedstrijd. Ik heb al deze stadia gehad en ervaren en ik heb er ontzettend veel van geleerd. Maar zelfstudie en eigen ervaringen vond ik niet genoeg. Ik besloot daarom te beginnen aan de Bachelor: Nutrition & Dietetics aan de HAN University of Applied Science in Nijmegen, om mijn kennis over voeding te vergroten. Omdat mijn passie bij sport en sportvoeding ligt, heb ik de Minor Sport & Nutrition erbij gekozen, welke plaatsvond op het Nationaal Olympisch Centrum Papendal. Na het afronden van de Minor heb ik de eer gekregen om stage te lopen bij het Nederlands Expertiseteam Sportvoeding. Daar heb ik mee geholpen aan verschillende voeding en prestatie onderzoeken bij onder andere: PSV, Ajax, Vitesse en het Nederlands Olympisch Waterpolo Team.

Tot op de dag van vandaag blijf ik me elke dag ontwikkelen. Het principe van ‘life long learning’ vind ik persoonlijk heel belangrijk. De ontwikkelingen in de voeding en trainingswereld staan nooit stil, dus up-to-date blijven is essentieel. Dat doe ik door middel van het bezoeken van Seminars in binnen en buitenland, het lezen van artikelen, het dagelijks luisteren naar podcasts van experts uit de industrie en het volgen van cursussen op het gebied van voeding en training. Elk jaar volg ik opnieuw de Bayesian Bodybuilding opleiding van de wereld beroemde fitness guru Menno Henselmans om up to date te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van krachttraining en voedingsleer.

Follow Micha on Instagram!

Username Micha_Emelianov

© 2021 Micha Emelianov

Search

Real time web analytics, Heat map tracking